Heb jij in 1960 op de Opel truck voor 7up gereden? Wij zoeken jou!

NOOTDORP - Voor een reünie in augustus zijn er nog een paar Seven-Uppers nodig om de club compleet te maken. Kun jij Gerard van Leeuwen helpen om zijn oud collega's te vinden?

In 1960 reed Gerard van Leeuwen uit Nootdorp in zijn Opel truck door de straten van Den Haag en door de duinen van Noordwijk. Hij verkocht de nieuwe frisdrank 7UP aan cafés, restaurants en kleine winkeliers op de hoeken van de straat om hun voorraad aan te vullen. De grote supermarkten bestonden toen nog niet. Vorig jaar is er een reünie georganiseerd en daarvoor heeft Gerard veertien andere Seven-Uppers weten op te sporen die in die tijd ook voor het frisdrankmerk reden. 'Helaas hebben we een aantal Seven-Uppers nog niet kunnen vinden... Kun jij ons helpen?', schrijft Gerard in zijn mail naar SuperDebby.

Natuurlijk gaat SuperDebby helpen! Maar daar is jouw hulp bij nodig. Ben jij: van Duivenbode, Rec Mallee, Pitlo, Ab Bertram, van Tol, Frans van Drunen, Hugo Oudshoorn of Louitje Camferman? Of ken jij iemand met deze naam die deze bijzondere baan heeft gehad in de periode van 1960 tot en met 1970?

Neem dan contact op met SuperDebby op superdebby@omroepwest.nl of op 070 307 88 88. Dan zorgt SuperDebby dat je in contact wordt gebracht met Gerard van Leeuwen voor de reünie. Wees er wel snel bij want de eerstvolgende reünie wordt georganiseerd op 1 augustus aanstaande.
Meer over dit onderwerp:
SUPERDEBBY LOPENDE MISSIE SEVENUP
Deel dit artikel: