Op de grond gesmeten Jan zoekt filmpje van zijn rol in TeamWest

Op de grond gesmeten Jan zoekt filmpje van zijn rol in TeamWest
Op de grond gesmeten Jan zoekt filmpje van zijn rol in TeamWest
DEN HAAG - UPDATE: Jan krijgt de leader en zelfs het hele item waarin hij te zien is opgestuurd. Jeroen Slingerland, een van de makers van Team West is de archieven ingedoken en heeft het item gevonden. Jan was er erg blij mee!
Met een smak wordt hij op de grond gegooid door criminelen. De 74-jarige Jan Zuiderwijk uit Den Haag heeft er gelukkig niets aan overgehouden. En dat klopt ook, want de val is nep, toneel. Het hoort bij de opnamens van het introductiefilmpje van TeamWest.
Nu schreef Jan ons een vriendelijke e-mail met de vraag of hij dat filmpje in zijn bezit kan krijgen. 'In de intro van TeamWest wordt er iemand halverwege op de grond gegooid. Dat ben ik. Ik heb jaren geleden als figurant meegedaan bij opnames voor babbeltrucs. Ik heb zelf alleen nog een paar foto’s, maar zou het leuk vinden als ik het complete filmpje in bezit kan krijgen', schrijft Jan.
TeamWest is het opsporingsprogramma van Omroep West dat 'SuperDebby' Kirsten van Dissel presenteert. SuperDebby gaat kijken wat ze met de wens van Jan kan doen. Dat moet niet te moeilijk zijn toch?!
Luister elke doordeweekse dag naar SuperDebby tussen 12.00 en 14.00 uur.