ADO wint met minimaal verschil van eerstedivisionist MVV

DEN HAAG - ADO Den Haag heeft haar zevende oefenwedstrijd met minimaal verschil van eerstedivisionist MVV gewonnen. In het Cars Jeans Stadion nam Danny Bakker het enige doelpunt voor zijn rekening: 1-0.
ADO-middenvelder Danny Bakker opende na een klein half uur spelen de score. Hij kopte een corner van Donny Gorter hard in de touwen. Aanvallers Sheraldo Becker en Delano Ladan hadden daarvoor al mogelijkheden om de score te openen.
Het hoogtepunt van de tweede helft vond tegen het einde van de wedstrijd plaats. Een schot van invaller Trevor David belandde na een mooie individuele actie op de lat. Aankomende zaterdag oefent ADO Den Haag om 14.30 uur tegen De Graafschap. Daarna gaat de ploeg naar China voor een promotour.
Scoreverloop: 1-0 Bakker
Opstelling eerste helft: Zwinkels, Ebuehi, Beugelsdijk, B. Kuipers, Meijers, Bakker, Gorter, Immers, Becker, Ladan, Marengo
Opstelling tweede helft: Coremans, Ebuehi (’70. David), Beugelsdijk, B. Kuipers, Meijers (’70. Haddachi), Bakker, Gorter (’70. Asmelash), Immers (’58. Van Kins), Becker (’70. Polly), Ladan (’58. Van der Heijden), Marengo (’70. Amatkarijo)