Supermarktmedewerker is boze klant de baas

De vestiging van Albert Heijn aan het Bonnikeplein.
De vestiging van Albert Heijn aan het Bonnikeplein. © Omroep West
NOORDWIJK - Wat doe je als een boze klant je te lijf gaat? Het hoofd koel houden en op een rustig moment diegene met een judoworp op de grond gooien. Een medewerker van supermarkt Albert Heijn aan het Noordwijkse Bonnikeplein demonstreerde dat woensdag feilloos. Een filmpje van zijn ingreep is al meer dan een miljoen keer bekeken.
De supermarktmedewerker krijgt een klap in zijn gezicht, maar slaat even later toe. Onder de video op Dumpert oogst hij veel complimenten voor zijn actie. 'Goed rustig gebleven en gewacht op het goede moment om in te grijpen. Klasse!', zegt een bezoeker van de site.
'Goed bezig kerel! Laat je niet intimideren', reageert een ander. Weer iemand anders hoopt dat hij voor zijn 'heldendaad' een bonus krijgt. Collega's bevestigen aan Omroep West dat het filmpje is opgenomen in de Noordwijkse vestiging van Albert Heijn, maar willen verder niks over het incident kwijt.

Mee naar bureau

De boze klant, een 21-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats, is meegenomen naar het bureau, laat de politie weten. Hij moet zich over een paar weken voor de rechter verantwoorden.