Instellingen

Waar kan jij SuperDebby nog mee helpen? (juli)

Waar kan jij SuperDebby nog mee helpen? (juli)
Waar kan jij SuperDebby nog mee helpen? (juli)
DEN HAAG - De maand juli is weer voorbij en er zijn ontzettend veel mooie, bijzondere en ook ontroerende oproepen voorbij gekomen. In dit artikel blik ik nog even terug op een aantal bijzondere missies, waarbij jouw hulp nog heel erg welkom is.
1. Dansvereniging Just Dance uit Zevenhuizen zoekt nieuwe dansdocent(e)

Dansdocente Kirsten van der Meer (24) is op zoek naar versterking. Helaas heeft zij na de zomervakantie minder tijd en daarom is ze op zoek naar iemand die haar wilt vervangen. Kirsten wilt het liefst een vervanger met de leeftijd van 20 jaar, wonend in Zevenhuizen en hiphop/streetdance ervaring.
Wil je meer weten over deze swingende vacature? Klik dan hier!

2. Leo (72) zoekt tafeltennistafel voor Haagse Tafeltennisvereniging

72 jaar en hartstikke sportief. Leo Noteboom uit Den Haag is wekelijks te vinden bij de plaatselijke tafeltennisvereniging. Een van de twee tafels is onlangs kapot gegaan en dat speelt niet zo fijn met z'n negenen. Leo zoekt een tweede tafeltennistafel die hij gratis mag gebruiken.
Wil je meer lezen over de tafeltennistafel die hij zoekt? Klik dan hier!

3. Ray (83) zoekt oorkonde voor zijn hulp voor Watersnoodramp 1953

Als 18-jarige Engelse soldaat werd Ray Hulbert ingezet om te helpen tijdens de Watersnoodramp. Voor de hulp die hij verleende ontving hij een oorkonde getekend door de toenmalige Koningin Juliana. Deze is hij verloren tijdens een brand in zijn ouderlijke huis.
Hij wilt ontzettend graag een kopie van deze oorkonde.
Benieuwd hoe de oorkonde eruit ziet volgens Ray? Klik dan hier!

4. Wie kent Johannes Albertus Janssen?

Over de oorlog werd vaak niet gepraat na de bevrijding en de jaren van de wederopbouw. En dan blijf je soms met vragen achter. Zo ook Gerard Janssen uit Den Haag. Zijn vader zat in het verzet maar Gerard weet niet wat hij heeft gedaan. Hij is op zoek naar informatie over zijn vader en de verzetspenning die hij kreeg.
Wil je het hele verhaal lezen van Gerard? Klik dan hier!

5. Huishoudelijke hulp Sjaan (81) zoekt familie Van der Zanden waar zij vroeger werkte
Zestig jaar geleden werkte Sjaan Beijink (meisjesnaam Helderman) als huishoudelijke hulp in een gezin van kinderen. Ze had zo'n fijne band met ze en vraagt zich steeds vaker af hoe het met de kinderen gaat en wat er van hun geworden is.
Wil je alles lezen over de familie Van der Zanden waar Sjaan naar op zoek is? Klik dan hier!