Instellingen

Loop jij ook mee met de Dogs for Dogs Beachwalk?

Loop jij ook mee met de Dogs for Dogs Beachwalk?
Loop jij ook mee met de Dogs for Dogs Beachwalk?
DEN HAAG - Hoewel veel mensen denken dat de Nederlandse asiels vol zitten met honden is dat gelukkig niet het geval. In andere landen puilen de asiels wel uit met honden. Toch is er vaak wel een link met Nederland. Zo is er in La Linea in Spanje een asiel dat gerund wordt door Nederlander Peter Koekebakker. In dat asiel zitten maar liefst ruim 600 honden en elke dag komen daar nieuwe bij. Om geld in te zamelen voor La Linea wordt jaarlijks in de regio een grote hondenwandeling georganiseerd. Dit jaar vindt die plaats bij de Langevelderslag op het strand van Noordwijk.
Zondag 3 september gaat het gebeuren. Inschrijving kost 7,50 per hond (maximaal 15 euro per deelnemer). Inmiddels staan er ruim 200 honden ingeschreven, maar hoe meer geld er wordt opgehaald hoe beter uiteraard, dus iedereen is nog welkom om zich aan te melden! Aan het eind van de wandeling zal er in strandplaats Nederzandt een loterij worden gehouden. Al het geld gaat rechtstreeks naar het asiel. Dat kan het geld enorm goed gebruiken aangezien het helemaal moet rondkomen van schenkingen en donaties. Niet lang geleden nog werd het asiel getroffen door hevige wateroverlast waardoor de kennels volliepen met water.
Draag jij dit asiel een warm hart toe of heb je gewoon zin in een wandeling met heeeeeeel veel honden? Aanmelden kan via deze link.