Instellingen

Laatste kans voor anonieme fietser uit Zoeterwoude die huis wilde kopen

© Omroep West
HAZERSWOUDE-DORP - Nog een week, dan gaat het huis van Thea Zwetsloot en haar man in Hazerswoude-Dorp in de verkoop. De twee hadden nooit gedacht dat ze het huis van de hand zouden doen. Daarom wees het tweetal de vraag van een onbekende fietser of zij hun huis aan hem wilden verkopen resoluut af. Alleen: Thea en haar man gaan wél verhuizen. En dus zijn de twee al maanden naar de fietser op zoek. Ook aandacht op Radio en TV West heeft nog niets opgeleverd.
Dinsdag deed Thea Zwetsloot nogmaals een oproep op
Radio West
in het
. Ze is nog altijd op zoek naar de man die haar maanden geleden aansprak terwijl ze in de tuin stond. 'Is dit huis te koop?', vroeg de man. Maar Zwetsloot wees de man af. Iets waar ze maanden later enorm spijt van krijgt.
Anonieme fietser voor droomhuis gezocht
Kort geleden vonden Thea en haar man hun nieuwe droomhuis in Groningen. 'We willen heel graag naar Groningen, want ik ben daar geboren', zei Thea eerder al. Daarvoor laten ze hun oude liefde, waar het tweetal 33 jaar lang woonde, achter.

Eerste keus

Zwetsloot en haar man willen de anonieme fietser graag nog de mogelijkheid bieden om het huis als eerste te kopen. 'Ik gun het u van harte', zo besluit Thea.