Fred wil een herinnering van hondenhaar laten maken

Fred wil een herinnering van hondenhaar laten maken
Fred wil een herinnering van hondenhaar laten maken
SASSENHEIM - UPDATE - Fred is in contact gekomen met Hanneke. Zij heeft een oplossing bedacht om Fred blij te maken, namelijk met een kleedje van het hondenhaar en schapenwol. Zodra het resultaat dat bekend is delen we die natuurlijk met jullie onder dit bericht!
Fred verloor zijn zwarte herder Djaro vorig jaar. Hij heeft gedurende het leven van zijn viervoeter een tas vol met honden haren gespaard met de hoop daar een trui van te laten maken.
Helaas heeft hij te weinig haren om dit idee te verwezenlijken. Hij zou er daarom nu graag een kussen van willen hebben en zoekt iemand die dit voor hem kan maken.
Tijdens de uitzending spreekt SuperDebby met Hanneke van Till van de website Wolspinsels. Zij kan wol maken van honden- of kattenhaar voor bijvoorbeeld een muts een sjaal of een interieur item. Heb jij daar interesse in? Klik dan hier om op de website van Hanneke te kijken.
Ben jij iemand die weet hoe je hier een kussen van kan maken, of ken je iemand? Laat het ons dan weten via 070 307 8888 of superdebby@omroepwest.nl