Geef Leroy een verjaardagsgevoel en stuur hem een kaartje

Geef Leroy een verjaardagsgevoel en stuur hem een kaartje
Geef Leroy een verjaardagsgevoel en stuur hem een kaartje
PIJNACKER - UPDATE - Wat fijn dat iedereen zo heeft meegeleefd met Leroy en een kaartje heeft geschreven of een cadeau heeft gegeven. Leroy heeft op zijn verjaardag een prachtige taart van Pat’s Bakery gekregen en de kaarten en cadeaus! Allemaal onwijs bedankt!
Kinderen die jarig zijn moeten onbezorgd een feestje kunnen geven, cadeautjes uitpakken en taart eten. Maar soms lukt dat door omstandigheden niet. Henk uit Pijnacker kent zo'n kind. Leroy wordt over twee weken 14, maar hij heeft al 9 jaar zijn verjaardag niet echt gevierd. Dat moet dit jaar anders!
Henk is bevriend met de moeder van Leroy en weet dat ze geen gemakkelijk leven hebben. Hij is als een stiefvader voor Leroy. Maar omdat hij het zelf ook niet breed heeft, roept hij de hulp in van anderen.
Henk hoopt dat heel veel mensen Leroy een kaartje willen sturen zodat de jongen zich dit jaar wel heel feestelijk voelt. Leroy heeft in zijn jonge leven al veel meegemaakt. Door financiele omstandigheden en een rondtrekkend bestaan van tehuis naar tehuis heeft hij nooit echt een feestje gehad of een groot cadeau.
'Het lijkt me zo mooi als hij zich eens echt jarig voelt. Daarom zijn kaartjes heel welkom', zegt Henk die de jongen een warm hart toedraagt. Leroy is 13 september jarig. Voor die tijd zouden we graag verjaardagspost voor Leroy ontvangen. Stuur jij ook een kaartje?
Omroep West
t.a.v. SuperDebby (Leroy)
Laan van 's-Gravenmade 2
Postbus 24025
2490 AA Den Haag