Instellingen

Fritsen gezocht voor speciale Fritsen-uizending van FRITS!

Fritsen gezocht voor speciale Fritsen-uizending van FRITS!
Fritsen gezocht voor speciale Fritsen-uizending van FRITS!
DEN HAAG - UPDATE - Yes, missie geslaagd! Het hele publiek zat tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen vol met Fritsen. We hopen dat de aangemelde Fritsen het erg leuk hebben gehad.
Vanaf 16 september knalt Frits Huffnagel weer uit de beeldbuis je huiskamer binnen. Het nieuwe seizoen van FRITS! is voortaan op zaterdag (en dus niet op zondag) te zien. De eerste aflevering is een hele bijzondere: maar liefst vier (!) Fritsen nemen plaats aan de beroemde tafel.
Omdat de hele tafel gevuld is met Fritsen, is Frits ook op zoek naar andere Fritsen die het leuk vinden om als publiek aanwezig te zijn. De opnames vinden plaats op woensdaf 13 september om 14:00 uur.
Dus ben of ken jij een Frits die het leuk vindt om bij deze bijzondere opname aanwezig te zijn? En lijkt het jou leuk om jezelf op tv voorbij te zien komen? Mail dan naar superdebby@omroepwest.nl of bel met 070 307 88 88. P.s. Je mag natuurlijk altijd iemand meenemen die géén Frits heet.  
Lijkt het jou leuk om een andere keer in het publiek te zitten of heet je geen Frits en wil je graag een live tv-opname bijwonen? Mail dan naar frits@omroepwest.nl.