Rijnsburgse Boys pakt eerste drie punten na wederopstanding

RIJNSBURG - Rijnsburgse Boys heeft de eerste drie punten van het seizoen gepakt. In een waar spektakelstuk werd tegen Barendrecht een 0-2 achterstand knap omgebogen in een 3-2 overwinning.
Barendrecht was op sportpark Middelmors dodelijk effectief. De eerste de beste kansen werden meteen omgezet in goals. Rijnsburgse Boys kon daarentegen geen openingen vinden, tot groot ongenoegen van coach Pieter Mulders
Hij gooide zijn opstelling en tactiek na de rust dan ook volledig om en dat bleek een goede zet. In een tijdsbestek van twintig minuten werd de 0-2 achterstand omgebogen. Carlos Opoku, Wesley Goeman en Joel Tillema beloonden het betere spel met drie goals en uiteindelijk de winst.
Scoreverloop Rijnsburgse Boys - Barendrecht 3-2 (0-2): 0-1 Van Dijk, 0-2 Khaldi, 1-2 Opoku, 2-2 Goeman, 3-2 Tillema