Tim Akkerman geeft extra show als 'The Boss'

DEN HAAG - Twee shows zouden er komen. Eén in het Paard in Den Haag en één in het theater Bibelot in Dordrecht. Maar de optredens waarin zanger Tim Akkerman nummers van Bruce Springsteen zingt waren zo populair dat de shows heel snel waren uitverkocht.
Presentator Johan Overdevest vond dat aanleiding om eens te vissen bij Akkerman of er ook een vervolg komt. Hij gaf het niet meteen toe, maar nadat Overdevest voor de zoveelste keer vroeg hoe het nou zat, gaf Akkerman het toe. Er komt nog een show.

Goed nieuws dus voor de mensen die geen kaartje op de kop konden tikken voor de eerste twee optredens. Of de derde show dan wél de laatste is, is niet zeker. Onze presentator heeft dat liever niet. 'En nu door heel Nederland!', spreekt Overdevest zijn hoop uit.

Eerbetoon

Voor Akkerman is Springsteen echt een held. 'Tijdens mijn theatertour had ik het regelmatig over Springsteen', vertelde hij eerder. 'Naar aanleiding daarvan kreeg ik steeds vaker de vraag of ik niet eens iets daarmee moest doen, als eerbetoon.'

LEES OOK: Tim Akkerman brengt eerbetoon aan zijn held Bruce Springsteen: 'Maar wil geen look-a-like worden'
Meer over dit onderwerp:
TIM AKKERMAN BRUCE SPRINGSTEEN
Deel dit artikel: