Strandconcert Anouk gaat door: voorprogramma geschrapt

DEN HAAG - Het strandconcert van Anouk tijdens Live on the Beach op Scheveningen gaat vrijdagavond gewoon door. Dat heeft de organisatie laten weten aan Omroep West. Wel wordt het voorprogramma geschrapt vanwege de slechte weersvoorspellingen.

'Helaas hebben we te maken met Hollands weer', zegt organisator Arwin Touw. 'Maar het concert gaat gewoon door. Wel schrappen we het voorprogamma met de Haagse bands Friends of the family en Piñata. Daarvoor in de plaats wordt muziek van Radio Veronica gedraaid.' Rond 21.00 uur begint het optreden van Anouk.

Dat het slecht weer wordt en daardoor veel mensen hun kaarten dumpen, is volgens Touw jammer, maar 'altijd het risico als je naar een openluchtconcert gaat. Het blijft natuurlijk wel Nederland en geen Curaçao'. Volgens de organisator krijgen de bezoekers die wél de regen doorstaan een mooie avond. Touw raadt de mensen aan poncho's mee te nemen en 'een zonnig gezicht op te zetten'. Paraplu's mogen niet mee het terrein op. Dat het voorprogramma is afgelast zorgt voor veel verontwaardigde reacties van bezoekers, die geld terug willen omdat ze nu 'alleen maar' Anouk te zien krijgen.

Anouk: 'Niet gesmolten'

Anouk lijkt zich geen zorgen te maken om de voorspelde regen. Ze plaatste een filmpje op Instagram waarin ze zich 'mentaal voorbereidt' onder de douche. 'Ik leef nog. Nee niet gesmolten', zet ze bij het filmpje.  LEES OOK: Kaarten Anouk massaal aangeboden: voor 5 euro ben je erbij

Dit artikel is tot stand gekomen na een tip via Facebook Live. Heb jij ook een onderwerp waar Omroep West volgens jou aandacht aan moet besteden? Praat elke vrijdagochtend om 08.45 uur mee tijdens de redactievergadering live op Facebook. Meer info op www.omroepwest.nl/facebooklive.
Deel dit artikel: