Dodelijk ongeval A4 was vermoedelijk zelfmoordpoging

© Regio15
DEN HAAG - Dat de A4 tussen de afslag Rijswijk/Delft en Den Haag-Zuid vrijdagavond geruime tijd moest worden afgesloten, houdt - naar nu blijkt - hoogst vermoedelijk verband met een zelfmoordpoging. Om die reden is de politie bijzonder terughoudend in de kwestie. Ook wordt niet bekendgemaakt of het bij het tragische ongeval om een man of vrouw gaat.
Op de A4 was vrijdagavond een aanrijding tussen
en een vrachtwagen. Hoe het ongeluk kon gebeuren bleef onduidelijk, de aanrijding riep veel vragen op. De politie heeft nu sterke aanwijzingen dat er sprake is van een poging tot zelfmoord.
De A4 in de richting van Rotterdam werd volledig afgesloten en het ongeluk veroorzaakte daardoor voor veel weggebruikers overlast. Zaterdagochtend ging de weg weer open. Het is onduidelijk hoe de vrachtwagenchauffeur eraan toe is. Ook is een auto betrokken geweest bij het ongeluk. Niet bekend is hoe het met deze bestuurder is.
*Noot van de redactie: omdat het ongeluk zoveel verkeersoverlast veroorzaakte en wij er eerder over schreven, hebben we besloten deze poging tot zelfmoord wel te benoemen ook al is het gewoonlijk zo dat media hierin zeer terughoudend zijn. Heeft u vragen? Zoek dan contact met de zelfmoordpreventielijn 0900-0113.