Annie zoekt pergamano spullen om mooie kaarten mee te maken

Annie kan weer aan de slag met haar pergamano hobby
Annie kan weer aan de slag met haar pergamano hobby
NOOTDORP - UPDATE: Annie is ontzettend blij want dankzij de pergamanospullen die ze van Tiny en Juul kreeg, kan ze haar hobby weer oppakken. Wat leuk dat we ze kregen aangeboden. Hartelijk dank Tiny en Juul. Missie geslaagd!
Annie van der Meer (79) is een bezige bij. De Nootdorpse is actief in de katholieke kerk, gaat elke week kaarten en naar de gym. Haar ontspanning haalt ze uit borduren en pergamano. Perga wat?! Pergamano. En daar zoekt ze spullen voor!
Ik heb er weer zin in', schrijft Annie ons. Annie borduurt zo'n beetje elke dag en heeft zin om weer met pergamano te werken.
Bij pergamano of perkamentkunst pas je verschillende technieken op perkamentpapier toe. Daardoor kun je mooie wenskaarten, boekenleggers, lampenkapjes, muurversieringen, natuurgetrouwe bloemen en doosjes maken.
Annie volgde tien jaar geleden een cursus en zoekt daarom inkt, stiften, en pergamano-papier. 'Ik hoop dat de mensen die deze hobby aan de wilgen hebben gehangen thuis nog spullen hebben liggen. Het is via gewone winkels niet te koop en ik vind het als bijna tachtiger niet prettig om via internet spullen aan te schaffen. Dus ik hoop dat SuperDebby kan helpen.'
Heb je nog pergamano spullen liggen, help Annie ermee. Lever je spullen in bij SuperDebby aan de Laan van 's Gravenmade 2 in Den Haag of mail je vraag naar superdebby@omroepwest.nl