Haagse Samantha Steenwijk geeft zinderend optreden in Voice of Holland en kiest voor Anouk

Auditie van Samantha Steenwijk bij The Voice of Holland
Auditie van Samantha Steenwijk bij The Voice of Holland © screenshot The Voice of Holland
DEN HAAG - De Haagse zangeres Samantha Steenwijk heeft in de Voice of Holland van RTL4 een zinderend optreden gegeven. Ze maakt sinds vrijdagavond deel uit van het team van de Haagse zangeres Anouk.
Met veel applaus tussendoor en instemming van de andere coaches zoals Ali B en Sanne Hans (Miss Montreal) drukte Anouk als eerste op de knop om Samantha toe te voegen aan haar team. Ali B maakte nog de opmerking tussendoor 'Ja leuk'. Samantha bracht veel emotie teweeg onder het publiek en de juryleden met haar optreden van het nummer 'Ik leef mijn eigen leven' van André Hazes.
Tekst gaat verder onder video

Dat Samantha Steenwijk een
toen we haar bezochten op haar werk. Haar eerste single 'Altijd, Altijd' was toen net uit en ze stond toen op het punt een platencontract te tekenen met de bekende muziekproducent Eric van Thijn.

Familie Baumgard

Naast Samantha is ook Hagenaar Roemillo Baumgard door naar de volgende ronde in het team van Sanne Hans. Roemillo komt uit het grote gezin Baumgard, dat eerder meedeed aan het televisieprogramma Een Huis Vol over grote Nederlandse gezinnen. Roemillo is de zesde uit een gezin van dertien kinderen.