Instellingen

Marjan zoekt Perlapunten en kerstversiering om mensen met dementie onvergetelijke kerst te geven

e kregen ontzettend veel lieve reacties van Perlapunten en kerstversiering. Marjan kwam ze zelf ophalen in de studio en was ontzettend blij.
e kregen ontzettend veel lieve reacties van Perlapunten en kerstversiering. Marjan kwam ze zelf ophalen in de studio en was ontzettend blij.
DEN HAAG - UPDATE: We kregen ontzettend veel lieve reacties van Perlapunten en kerstversiering. Marjan kwam ze zelf ophalen in de studio en was ontzettend blij. En wij ook! Missie geslaagd!
Haar eigen moeder woonde in verzorgings- en verpleeghuis WelThuis in Zoetermeer en nu wil Marjan Taal graag iets terugdoen. Ze hoopt zoveel Perlapunten te sparen dat ze een leuk bedrag bij elkaar heeft voor kerstversiering van het tehuis. Maar ook met de versiering zelf is ze dolblij.
Marjan Taal zoekt Perlapunten van Albert Heijn en kerstversiering voor de woonafdeling Magnolia voor mensen met dementie in Zoetermeer. In het verzorgings- en verpleeghuis wonen mensen met dementie permanent.
'Ik wil de verzorgers en de mensen als dank graag een onvertegelijke kerst bezorgen. Ik hoop dat ik mooie kerstversiering kan kopen zodat de huiskamers echt in kerstsfeer komen. Mensen met dementie reageren sterk op kleuren en geuren en ik wil ze die mooie beleving geven', zegt Marjan.

Mooie kerst

Het geld dat Marjan via de punten krijgt gaat naar de activiteitenbegeleider van het huis. Heb je Perlapunten of kerstversiering in huis, dan kun je Marjan er heel blij mee maken. Zij wil de mensen met dementie een mooie kerst geven. Mail naar superdebby@omroepwest.nl Of lever de spulletjes in op de Laan van 's Gravenmade in Den Haag.