Geen treinen tussen Gouda en Woerden vanwege wisselstoring

© ANP
GOUDA - Tussen Gouda en Woerden zijn sinds dinsdagochtend 10.15 uur problemen op het spoor, vanwege een wisselstoring. De NS houdt er rekening mee dat de problemen niet voor 16.30 uur zijn opgelost. Er rijden bussen tussen Gouda en Gouda Goverwelle en tussen Woerden en Gouda.
Eerder op de ochtend moesten treinreizigers vanwege de weersomstandigheden  al rekening houden met minder Sprinters op de trajecten Gouda Goverwelle-Den Haag Centraal, Gouda Goverwelle-Rotterdam, Leiden Centraal-Amsterdam Sloterdijk en Leiden Centraal-Alphen aan den Rijn.

Sneeuwval

Ondanks al deze problemen, valt het nog mee ten opzichte van maandag. Toen was het helemaal afzien voor treinreizigers. Toen reden er op heel veel trajecten in de regio minder treinen vanwege de sneeuwval.
'Na de hevige sneeuwval van de afgelopen dagen halen we samen met ProRail alles uit de kast om het treinverkeer dinsdag weer normaal te laten rijden', laat de NS weten. 'De nasleep van de sneeuwval kan echter nog invloed hebben op het treinverkeer.' Reizigers wordt daarom geadviseerd ook dinsdag kort voor vertrek de reisplanner te checken voor een actueel reisadvies.