Heb jij een opname van het Grand Gala du Teenagers 1967/68?

DEN HAAG - Nel Spaans uit Scheveningen had zo'n leuke avond beleefd bij het Grand Gala du Teenager en ze zou het ontzettend graag terug willen kijken. Ze schakelt SuperDebby in!

Op haar 19e zat Nel in het publiek bij het Grand Gala du Teenager als eregast. Ze had namelijk VIP-plaatsen en ging daar samen met haar vriend heen. Hoe ze hieraan kwam? Nel heeft geen idee, maar wat ze wel weet is dat het ontzettend leuk was. Onder andere Bonnie St. Claire trad op en droeg een lichtblauw gehaakt jurkje. 'Ik weet zeker dat Bonnie er was, ze viel heel erg op. Verder weet ik niet meer goed welke artiesten er waren', zegt Nel.

Nel weet ook niet meer zo goed in welk jaartal het gala plaatsvond. Het kan in 1967 zijn maar ook in 1968. Wat Nel wel weet is dat het gala plaatsvond in de Haagse Dierentuin. Ze zou ontzettend graag beelden en foto's willen hebben want het is later ook opgenomen in het journaal. Ze is geen ster met de computer en heeft dus de stoute schoenen aangetrokken om naar Hilversum te gaan. Daar konden ze Nel helaas niet helpen.

Zoektocht
Heb jij beelden van het Grand Gala du Teenager of heb je zelf foto's daarvan gemaakt en wil je ze graag delen? Mail dan naar superdebby@omroepwest.nl

Meer over dit onderwerp:
SUPERDEBBY GRAND GALA LOPENDE MISSIE
Deel dit artikel: