Museum Rock Art zoekt paspoppen

Geslaagd
Geslaagd
DEN HAAG - UPDATE: Het rockart heeft 2 paspoppen mogen ontvangen! Maar meer is altijd welkom natuurlijk.
Ken jij het songfestival outfit van Ben Cramer nog? Dit is een van de vele outfits die het Rock Art Museum in Hoek van Holland in bezit heeft. Om deze outfits te exposeren is het museum op zoek naar mooie paspoppen en SuperDebby schiet graag te hulp.
‘Na 23 jaar begint het museum uit zijn voegen te knallen want de collectie wordt natuurlijk groter en groter! We zijn nu bezig om ons in Den Haag te vestigen, waar dit museum thuishoort.’ aldus Jaap Schut, directeur en conservator van dit muzikale museum.
Het museum is wel gewend aan spannende tijden, sinds 13 jaar zijn ze volledig onafhankelijk en iedere euro wordt dan ook zeven keer omgedraaid om de eindjes aan elkaar te knopen. Desondanks blijft het museum de kop boven het maaiveld uitsteken en groeit het met de dag. Wie dit museum bezoekt zal een ‘trip down memory lane’ maken. Duik terug in de tijd, naar je jeugd idolen, er is een winkel vol mooie platen en verder kun je alles tegenkomen van gouden platen, kleding, tot de studio’s van Veronica.  
Paspoppen gezocht
Om de tentoonstelling nog completer te maken wil Jaap graag de mooie outfits van bekende artiesten tentoonstellen. Hij zoekt hiervoor mooie paspoppen of bustes. Belangrijk is dat ze er goed uitzien.Heb jij zo’n paspop staan en heb je misschien ook wel zin in een muzikaal museumbezoek? Als dank zal het museum je gratis toegang en koffie aanbieden en wie weet wordt jouw paspop omgetoverd tot een beroemdheid.
Kun jij museum Rockart helpen? Mail dan naar superdebby@omroepwest.nl