Politie pakt viezerik die stiekem vrouw filmde in pashokje H&M

Archief
Archief © Robin Utrecht/ANP
DEN HAAG - De politie heeft een 31-jarige Hagenaar opgepakt die stiekem een vrouw filmde in een pashokje. De viezerik sloeg toe in de H&M op de hoek van de Vlamingstraat en de Wagenstraat in Den Haag. Van de vrouw die hij aan het filmen was vlak voordat hij werd opgepakt, ontbreekt ieder spoor. De politie is naar haar op zoek.
De politie wil inhoudelijk niet veel kwijt over de zaak. Over hoe de Hagenaar filmde, wil een woordvoerster van de politie dinsdagochtend niks zeggen. 'We zijn nog druk bezig met het onderzoek', laat zij weten.
De man kon dankzij oplettend personeel van de modewinkel worden aangehouden. 'Iemand heeft het gezien en vervolgens is hij aangehouden', zegt de woordvoerster. Of de man al een verklaring heeft afgelegd, wil zij niet zeggen. Hij zit nog vast.

Vrouw gezocht

De politie is intussen druk op zoek naar de vrouw. 'We hopen dat zij er wat van heeft meegekregen en zich bij ons komt melden. Dat kan bij elk politiebureau.'
Een signalement van de vrouw kon de politie dinsdag niet geven. Het is onduidelijk of dat gaat lukken. De politie heeft de beelden die de man heeft gefilmd in bezit, maar wat daar precies op staat, wil de woordvoerster niet zeggen. Of de 31-jarige Hagenaar vaker heeft toegeslagen, is niet bekend.

LEES OOK: