Speel samen met je kind in een clip van zanger Ed Struijlaart

Ed Struijlaart Geslaagd
Ed Struijlaart Geslaagd
DEN HAAG - UPDATE: Er kwamen veel aanmeldingen binnen voor in de clip en inmiddels is de clip ook te zien op onder andere de Facebook pagina van Ed.
De Haagse zanger Ed Struijlaart heeft een ontroerend lied opgenomen voor zijn dochter Lizzy. Bij een plaat hoort natuurlijk een clip, daarvoor doet hij een oproep bij SuperDebby!
Al twee jaar probeerde Ed het gevoel voor zijn dochter onder woorden te brengen. 'Wat kan en wil ik haar meegeven? Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik er eigenlijk vooral voor haar kan zijn, van haar kan houden en dan hopen dat dat genoeg is. Uiteindelijk zal ze zelf haar eigen pad kiezen', zegt Ed. Het leidde tot het prachtige liedje 'Make it on our own' dat je regelmatig op Radio West voorbij hoort komen.
Ed zou het leuk vinden als meer (groot-)ouders de liefde voor hun (klein-)kinderen in zijn clip kunnen overbrengen. Daarom is hij op zoek naar korte filmpjes waarin ouders, kinderen en/of opa's, oma's en kleinkinderen te zien zijn. Alles mag, als de liefde voor elkaar er maar uit blijkt.
Selectie
Ed maakt een selectie van de filmpjes waar hij een fragment uit gaat gebruiken. Alle inzendingen gaat hij sowieso verwerken in een langer filmpje waar 'Make it on your own' onder te horen is.
Heb je een (horizontaal gefilmd!) filmpje met jouw kinderen/ouders/kleinkinderen/grootouders of meerdere generaties bij elkaar? Stuur het dan vóór 21 januari via Whatsapp naar Ed via 06- 30 70 80 03 of mail het naar clip@edstruijlaart.nl