Neushoorn Louise knuffel gezocht

Deze missie is geslaagd
Deze missie is geslaagd
DEN HAAG - UPDATE: Na de oproep van Nathalie kregen wij een tip en wordt er geregeld dat er een neushoorn Louise knuffel bij Brent terecht komt.
Had jij vroeger ook een knuffel die je echt niet kon missen? Het zoontje van Nathalie van Kruijssen uit Zoetermeer heeft er ook één. SuperDebby is ingeschakeld om haar te helpen aan die knuffel.
Het zoontje van Nathalie, Brent, is anderhalf jaar en kan niet zonder zijn neushoorntje. Het knuffeltje heeft hij gekregen toen hij geboren werd van een vriendin van Nathalie. Nathalie zou het knuffeltje graag dubbel hebben om er eentje bij haar ouders te leggen als Brent daar gaat logeren. Ze zijn zijn knuffel al een keer eerder vergeten en Brent kon echt niet slapen zonder zijn knuffeltje.
Zoektocht
De neushoorn heeft de naam Louise, en is van het Belgische merk Nattou. Het knuffeltje maakt muziek en kan je vastmaken aan een speentje of het bedje. De vriendin waar ze het knuffeltje destijds van gekregen heeft had het knuffeltje gekocht op de Negenmaandenbeurs.
Is jouw (klein)kind al wat ouder en heb je misschien Neushoorn Louise van het merk Nattou thuis liggen? Mail dan naar superdebby@omroepwest.nl