Kom jij vaak in het Louwman Museum? Dan zoeken we jou!

Geslaagd
Geslaagd
DEN HAAG - UPDATE: Wij hebben wel vijf aanmeldingen kunnen doorgeven aan Stichting Vier het Leven!
Weet jij veel van oude auto's, kom je regelmatig in het Louwman Museum en hou je ervan om je kennis te delen? Dan ben jij misschien de persoon waar Stichting Vier het Leven naar op zoek is...Ze deden een oproep bij SuperDebby.
Stichting Vier het Leven organiseert al ruim twaalf jaar film-, theater-, museum- en concertbezoeken voor ouderen. Het doel van de stichting is om een positieve bijdrage te leveren aan het beperken van eenzaamheid en het voorkomen van sociaal isolement.
Ze willen heel graag een uitje organiseren naar het Louwman Museum in Wassenaar, maar zijn op zoek naar een enthousiaste verteller die de groep op vrijwillige basis wil rondleiden.
Ruim 130 jaar autohistorie
In het Louwman Museum is meer dan 130 jaar auto historie bewonderen. De collectie bestaat uit ruim 250 antieke en klassieke automobielen; kenners beschouwen de collectie als een van de mooiste ter wereld. 'Het is leuk als iemand veel weet van oude auto's en zijn of haar kennis wil overdragen aan een groep van ongeveer 9 mensen. Het is op vrijwillige basis,maar de voldoening zal enorm zijn', vertelde Nancy Jansen van Stichting Vier het Leven.
Het uitje zal plaatsvinden in mei of juni en bij succes herhaald worden.
Ben je een Louwmankenner en lijkt het je leuk om je kennis te delen? Mail naar Superdebby@omroepwest.nl