Openbaar vervoer grotendeels plat door zeer zware storm

REGIO - Het openbaar vervoer in onze regio ligt grotendeels plat door de zeer zware storm. Al het treinverkeer is gestaakt. De trams en bussen van HTM én de bussen van Connexxion rijden niet. Arriva houdt een deel van de bussen binnen. Een aantal rijdt om. Er vertrekken ook geen vliegtuigen vanaf Rotterdam-The Hague Airport.
Volgens een woordvoerder van de NS waait er te veel rotzooi het spoor op om verantwoord te rijden. Als de storm weer is gaan liggen, start de NS de dienstregeling weer op. Hoe lang het duurt voordat de treinen weer normaal rijden, is nog niet bekend.
Connexxion meldt dat al het busvervoer in de regio Haaglanden 'tot nader order is gestaakt' vanwege het weer. Een woordvoerder kon nog niet aangeven hoe lang dit duurt.

Arriva en HTM

Verder rijden er vooralsnog nog enkele bussen van Arriva. Reizigers moeten wel rekening houden met omleidingsroutes en vertraging. Op de site van Arriva is te zien welke bussen rijden en of ze omleidingsroutes nemen.
Eerder maakte HTM al bekend dat trams en bussen stoppen met rijden.

Geen vertrekkende vluchten

Alle vertrekkende vluchten vanaf Rotterdam-The Hague Airport zijn geannuleerd vanwege de storm. De maatregel geldt tot 13.00 uur. Vliegtuigen die onderweg zijn naar het vliegveld mogen wel landen.
Lees alles over de storm in ons liveblog.