Geef een glimlach cadeau!

Stichting Look Good Feel Better organiseert de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’
Stichting Look Good Feel Better organiseert de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ © Pixabay
DEN HAAG - Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt. Dit geldt ook als je ziek bent. Daarom organiseert Stichting Look Good Feel Better de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. De hele maand februari geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Er zijn veel schoonheidsspecialisten nodig dus de de stichting roept de hulp in van Superdebby!
Stichting Look Good Feel Better organiseert voor de derde keer de actie 'Geef een glimlach cadeau'. Vanaf vier februari, Wereldkankerdag, geven schoonheidsspecialisten een maand lang gratis een behandeling aan vrouwen met kanker.
Boost voor je zelfvertrouwen!
'Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken,' vertelt Jasja Sikking over haar ervaring met het verwenmoment. 'Nu ik borstkanker heb, ga ik door een intensieve periode met behandelingen. Tegelijkertijd wil je het normale gezinsleven zoveel mogelijk laten doorlopen. Dat kost best veel energie. Het verwenmoment was echt een moment voor mijzelf. Even niet ziek zijn, maar gewoon genieten en ontspannen. Deze ervaring gun ik iedereen!
Afgelopen jaar heeft Stichting Look Good Feel Better samen met 449 schoonheidsspecialisten ruim 2.000 vrouwen met kanker een glimlach mogen bezorgen. De stichting hoopt dat er dit jaar net zoveel of nog meer schoonheidsspecialisten belangeloos meewerken.
Ben jij schoonheidsspecialist en wil je meewerken aan deze actiemaand? Mail naar superdebby@omroepwest.nl