Waar kan jij SuperDebby nog me helpen? (Januari)

Waar kan jij SuperDebby nog mee helpen?
Waar kan jij SuperDebby nog mee helpen?
DEN HAAG - De maand januari is weer voorbij, tijd voor een terugblik. Er zijn deze maand veel mooie missies geslaagd. Maar er zijn ook nog wat missies die wat extra hulp kunnen gebruiken. Wat zou het leuk zijn als de volgende missies alsnog slagen!

Missie 1 Angelique raakte haar geliefde accordeon kwijt in de trein. Help 'm terugvinden

Angelique Schipper uit Voorburg is verknocht aan en vergroeid met haar accordeon. Ze reist er het hele land mee door om op te treden. Dinsdag 16 januari sloeg het noodlot toe; ze liet haar accordeon in de trein staan bij Station Blaak (Rotterdam). Op het moment dat ze haar instrument wilde pakken om les te geven in de klas ontdekte ze dat hij weg was. Angelique zit met haar handen in het haar.
Heb jij tips? Klik dan hier voor meer informatie!

Missie 2 Het Westlands Museum zoekt tekeningen van Jaap Binnendijk

Historische Vereniging Naaldwijk-Honselersdijk (HNVH) organiseert een tentoonstelling van Jaap Binnendijk in het Westlands Museum. Maar er zijn nog tekeningen van hem nodig. SuperDebby helpt met zoeken!
Heb misschien zo'n tekening van Jaap Binnendijk? Voor meer informatie klik hier.

Missie 3 Betty zoekt informatie over het muziekgezelschap “De Gezellen Boys' uit Delft

Betty Beukers uit Delft mailde en schreef: 'Hallo SuperDebby, Wij weten inmiddels dat je regelmatig dingen voor elkaar krijgt wat andere mensen nog niet was gelukt. Kun je helpen?' Ze zoekt informatie over het muziekgezelschap “De Gezellen Boys' uit Delft uit de jaren '30 en '40.
Weet jij meer over deze Gezellen Boys? Klik hier voor meer informatie!