Wie weet meer over de dood van Wil (59) uit Den Hoorn?

DEN HOORN - De politie is op zoek naar meer informatie over de dood van de 59-jarige Wil uit Den Hoorn. Zijn lichaam werd op maandag 22 januari aangetroffen in zijn huis aan het Kloosterpad. Wil is het slachtoffer van een misdrijf en de politie is op zoek naar getuigen.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 30 januari. Meer zaken zijn hier te vinden.
Zijn lichaam werd die maandagavond om 19.15 uur aangetroffen door agenten. Vlak daarna hield de politie drie mannen aan op verdenking van betrokkenheid bij zijn dood, maar uit onderzoek is gebleken dat ze er niets mee te maken hebben. Ze zijn geen verdachten meer. De recherche is dringend op zoek naar getuigen die hebben gezien wat er maandag 22 januari is gebeurd op en rondom het Kloosterpad in Den Hoorn.
Daarnaast komt de politie graag in contact met mensen die Wil de laatste hebben gezien of gesproken. Hij liep met een rollator omdat zijn heup was gebroken en het viel op dat hij sterk vermagerd was. Wellicht is er gezien met wie hij contact had of wie er bij hem thuis op bezoek kwam. Alle informatie is welkom bij de politie.

Heeft u informatie?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem