Heb jij nog singeltjes uit de jaren 50 en 60? Maak bewoners Heemhaven blij!

Singeltjes geslaagd
Singeltjes geslaagd
DEN HAAG - UPDATE: Meerdere luisteraars en een kringloopwinkel hebben singeltjes uit de jaren 50 en 60 gebracht voor tijdens de dansavond.
De ouderen in woonzorgcentrum De Heemhaven in Heemstede lijden aan dementie en het is vaak lastig contact te maken. Maar zodra er een dansavond wordt georganiseerd, gaan ze helemaal los, sommige komen dan zelfs uit hun rolstoel! Saskia van der Valk is activiteitenbegeleider in het woonzorgcentrum en is voor deze avond hard op zoek naar singeltjes uit de jaren 50 en 60! Ze doet een oproep in SuperDebby.
De broer van Saskia van der Valk uit Lisse draait vaak singeltjes en ze dacht dat dat ook wel leuk was bij haar in het verzorgingshuis. 'Begin januari was de eerste dansavond en dat werd goed ontvangen. De ouderen hebben dementie maar ik merkte dat de dag na de dansavond de ouderen nog wisten dat ze een leuke dag hadden gehad. Ze herkennen ook de muziek', aldus Saskia. Het idee is nu om iedere maand zo'n avond te organiseren, maar dan is er wel muziek nodig!
Doris Day, Frank Sinatra en Elvis Presley
Voor de dansavonden van onze bewoners met dementie zoek ik singeltjes uit de jaren 50 en 60. Denk aan Doris Day, Frank Sinatra en Elvis Presley. 'Ik heb er al wel een aantal maar niet genoeg om de avond te vullen', vertelt Saskia.
Heb jij nog singeltjes liggen en wil je die wel af staan? Mail naar superdebby@omroepwest.nl