200 Stressballetjes gezocht voor sneeuwballengevecht

Stressballetjes Geslaagd
Stressballetjes Geslaagd
DEN HAAG - UPDATE: Gert heeft contact gehad met de Uithof en zij hebben op de sport en speldag een grote hoeveelheid sneeuw kunnen leveren.
Gert van Hoogdalem is een ontzettend actieve docent op het Edith Stein College in Den Haag. Hij organiseert een sportdag geinspireerd op de Olympische Winterspelen maar.... er is geen sneeuw. Daarom zoekt Gert via SuperDebby 200 stress- of foamballetjes.
Vorig jaar organiseerde Gert een sportdag voor de mavoklassen en dit was zo'n succes dat zelfs het Jeugdjournaal aanwezig was. Gert besloot om deze sportdag nog grootser op te zetten dan vorig jaar en het voor de hele school te organiseren.
Deze dag vol sport en spel zal plaatsvinden op 23 februari, de laatste dag van de Olympische Winterspelen. Het gevoel is er dus helemaal, maar de winterse uitstraling ontbreekt nog een beetje.

Geen sneeuw in Nederland

Zoals de winter in Nederland er nu uitziet, belooft 23 februari geen winterse dag te worden. Maar Gert is niet het type dat bij de pakken neer gaat zitten en heeft een mooie oplossing gevonden. 'Wat nou als we 200 stress of foam balletjes bij elkaar te verzamelen zodat we hiermee een sneeuwballengevecht kunnen houden?', aldus Gert.
Dus heb jij nog van die balletjes liggen thuis? En zijn ze wit? Breng ze dan langs bij het Edith Stein Collega aan de Louis Couperusplein 33 in Den Haag of mail even naar superdebby@omroepwest.nl