Aankomend pedicure zoekt model met likdoorns en eelt

Pedicure geslaagd
Pedicure geslaagd
DEN HAAG - UPDATE: Cecilia heeft inmiddels een model gevonden voor haar examen.
Cecilia Garcia uit Den Haag hoopt binnenkort als zelfstandig pedicure aan de slag te gaan. Maar dan moet ze eerst nog het papiertje halen. Voor haar examen ze is hard op zoek naar een model. Het leek erop dat ze iemand had gevonden, maar die had helaas te mooie voeten!
Tien knipbare nagels, snijbaar eelt ter grote van een 2 euro muntstuk, een likdoorn of een ingegroeide nagel... Cecilia stelt niet de minste eisen aan de voeten waar ze naar op zoek is. 'Voor mijn examen moet ik laten zien dat ik alle facetten beheers. Vandaar dat mijn model al deze 'problemen' aan haar voeten moet hebben', vertelt Cecila in SuperDebby.
Gratis mooie voetjes
Het examen is in Leerdam en het tijdstip wordt in overleg gepland. De behandeling is gratis en je krijgt vergoeding voor vervoer. Cecilia wil je zelfs ophalen en thuisbrengen als je geen vervoer hebt.
Als je denkt dat je voeten wel eens wat deskundige aandacht kunnen gebruiken dan is dit een mooie gelegenheid. Ervaren pedicures controleren je voeten voor, tijdens en na het examen. Je krijgt dus ook nog eens deskundig advies mee.
Interesse? Mail superdebby@omroepwest.nl