Robbert Susan schiet Katwijk in slotminuten naar overwinning tegen Excelsior M.

KATWIJK - Na opnieuw een bewogen week heeft Katwijk op het nippertje drie punten in de wacht gesleept. Zaterdag leek het duel tegen Excelsior Maassluis lange tijd te eindigen in een gelijkspel, maar in de extremis won Katwijk alsnog, met 2-1.

Het was opnieuw een ongewone week voor Katwijk. Na de benefietwedstrijd voor Sander Molenaar anderhalve week geleden, maakte trainer Dick Schreuder afgelopen dinsdag bekend per direct te stoppen bij Katwijk. Hij gaat een Amerikaans avontuur aan als assistent-trainer bij Philadelphia Union.

Onder leiding van interim-trainers Patrick Heijmans en Johan Plat kwam Katwijk zaterdag op achterstand. Vincent van den Berg zette de bezoekers uit Maassluis na een kwartier spelen op voorsprong. Pas in de tweede helft kon Katwijk iets terug doen, via Raoul Esseboom: 1-1.

Strafschop

Katwijk leek een punt te gaan pakken en averij op te lopen in de titelstrijd, totdat de oranjehemden in de slotminuten nog een penalty kregen. Aanvoerder Robbert Susan mocht hem nemen en liet het sportpark ontploffen. Hij bleef koelbloedig en schoot de bal binnen.


Scoreverloop Katwijk - Excelsior Maassluis 2-1 (0-1): 0-1 Van den Berg, 1-1 Esseboom, 2-1 Susan (strafschop)

LEES OOK: Katwijk maakt haast met opvolging Dick Schreuder

Meer over dit onderwerp:
KATWIJK AMATEURVOETBAL TWEEDE DIVISIE
Deel dit artikel: