Rode Kreidlergroep op zoek naar foto's

Kreidlerfoto's geslaagd
Kreidlerfoto's geslaagd
PIJNACKER-NOOTDORP - UPDATE: Er zijn meerdere foto's van Kreidlerbrommertjes uit de jaren '70 en '80 binnengekomen voor Huib.
Wie kent ze nog? De Kreidlerbrommertjes uit de jaren '70 en '80? Huib van der Ende uit Pijnacker-Nootdorp is er helemaal gek van. Hij zoekt foto's van deze voertuigen en wil graag een oproep doen bij SuperDebby.
Huib van der Ende is één van voortrekkers van De Rode Kreidler groep die sinds een paar jaar actief is op Facebook en inmiddels al 800 leden telt. De groep organiseert ritjes en deelt informatie over de brommertjes op Facebook.
De liefde voor de Kreidler is ontstaan toen hij jong was. Hij zag de oudere jongens altijd op die brommertjes rijden en vond dat super stoer. Toen hij 16 werd kreeg hij een rode Kreidler. Sindsdien is hij lid van de Rode Kreidlerclub die allerlei evenementen organiseert voor de die hard fans.
Huib is altijd op zoek naar foto's van de brommers uit de jaren '70-'80. Hij spaart de foto's als hobby en deelt ze graag met de Rode Kreidler-groep. Het leukste zijn foto's uit de omgeving Pijnacker-Nootdorp want dan is er herkenning van de mensen of de brommers die erop staan.
Heb jij foto's van een Kreidler? Dan maak je Huib heel blij! Foto's kun je mailen naar superdebby@omroepwest.nl