Ernst krijgt geen genoeg van KLM-huisjes en zoekt ook zo'n spaarder

Een deel van Ernst zijn KLM-huisjes verzameling
Een deel van Ernst zijn KLM-huisjes verzameling
DEN HAAG - Hij is besmet met een verzamelvirus en spaart per toeval KLM en KLM-achtige huisjes. Ernst Franken uit Wassenaar zou heel graag meer huisjes krijgen, maar zoekt via SuperDebby vooral contact met andere verzamelaars. Dat lijkt hem leuk.
Lekker informatie uitwisselen, weetjes met elkaar delen of huisjes met elkaar ruilen... In de vriendenkring van Ernst spaart niemand KLM-huisjes of de huisjes van de firma Goedewaagen. Dit zijn huisjes van gebouwen en paleizen die voor speciale gelegenheden worden uitgegeven.
'Deze zijn helaas zeer moeilijk te vinden en hoop dat ik via uw hulp met andere verzamelaars in contact kan komen en mensen kan bereiken die misschien deze artikelen hebben staan en die mij zouden gunnen. Ik heb zelf zeer leuke en interessante objecten om te ruilen', schrijft Ernst ons. Hij struint Marktplaats, de plaatselijke krant en veel rommelmarkten af op zoek naar nieuwe huisjes.
De collectie van KLM heeft 98 huisjes en Ernst is op zoek naar de laatste 15 huisjes om zijn verzameling compleet te maken. Ook van het merk Goedewaagen zoekt hij verschillende soorten huisjes, gebouwen en paleizen. Vooral het gebouw van Philips zou hij graag aan zijn verzameling toevoegen.
Kun je Ernst helpen met zijn verzameling? Of ben je zelf een verzamelaar en lijkt het je leuk om een kop koffie met Ernst te drinken? Laat het ons weten, mail naar superdebby@omroepwest.nl