Willem zoekt fotolijstjes om eerbetoon aan zijn overleden vrouw te maken

DELFT - UPDATE: Er kwamen overweldigend veel reacties binnen en Willem heeft inmiddels zijn 150 fotolijstjes bij elkaar door mensen die hun fotolijstjes kwamen brengen naar Omroep West of naar Willem thuis.

'Ze was voor mij de mooiste en liefste vrouw van de wereld'. Zo omschrijft Willem van Eeden uit Delft zijn vrouw Jeannette. Ze overleed afgelopen december vrij plotseling. Om de herinnering aan haar levend te houden zoekt hij via SuperDebby fotolijstjes.

Willem gaat door een verdrietige periode. Zijn vrouw was al ziek. Ze kampte met ernstige suikerziekte, was rolstoelgebonden en moest met enige regelmaat gedialyseerd worden. Toch overleed ze vrij onverwachts voor Willem.  

Hoewel het verlies nog pril is, gaat Willem niet bij de pakken neer zitten. Hij is foto's aan het selecteren van de trouwerij en van de camping en andere mooie herinneringen. Hij wil zoveel mogelijk foto's inlijsten. Al deze foto's komen in een speciale kamer te hangen, als eerbetoon aan zijn vrouw.

Muren vullen
Willem zoekt heel veel fotolijsten. Het liefst 100 om de muren van de speciale kamer mee te vullen. Wil je Willem helpen met het eerbetoon aan zijn vrouw? Breng fotolijstjes langs bij SuperDebby. Laan van ''s Gravenmade 2 in Den Haag.

Meer over dit onderwerp:
MISSIE GESLAAGD SUPERDEBBY FOTOLIJSTJES
Deel dit artikel: