Opstelling ADO: Erik Falkenburg ontbreekt, basisdebuut voor Thijmen Goppel

Thijmen Goppel debuteert bij ADO tegen VVV
Thijmen Goppel debuteert bij ADO tegen VVV. © Soccrates Images
DEN HAAG - Een griepje en kleine pijntjes zorgden afgelopen dagen voor wat probleempjes bij Tyronne Ebuehi en Erik Falkenburg. Het uitduel met FC Groningen is voor Ebuehi niet in gevaar gekomen. De verdediger is fit genoeg om zondag in de basis te starten. Dat geldt niet voor Falkenburg, die ontbreekt in de Haagse formatie. Thijmen Goppel neemt zijn positie in de aanval over en debuteert daarmee als basisspeler.
Dat betekent dat ADO dus niet met dezelfde elf spelers aantreedt als in de thuiswedstrijd tegen Vitesse. afgelopen donderdag. Die confrontatie werd door een goal van Sheraldo Becker met 1-0 gewonnen.
Fons Groenendijk is er niet bij in Groningen. De trainer van ADO zit ziek thuis. Zijn assistent Dirk Heesen neemt nu de honneurs waar.
Opstelling FC Groningen: Padt; Zeefuik, Te Wierik, Memisevic, Warmerdam; Van de Looi, Van Nieff, Drost, Doan; Mahi, Van Weert.

Opstelling ADO Den Haag:
Zwinkels; Ebuehi, Beugelsdijk, Kanon, Meijers; Immers, El Khayati, Bakker; Becker, Johnsen, Goppel.

FC Groningen - ADO Den Haag live op 89.3 FM Radio West

Het eredivisieduel FC Groningen - ADO Den Haag is zondag vanaf 16.45 uur live te volgen op 89.3 FM Radio West. Jim van der Deijl doet met Pim Markering verslag van de wedstrijd. Het duel is ook te volgen via Twitter, Facebook en Instagram.
LEES OOK: