Tweede slachtoffer auto-ongeluk Duinrell overleden

Auto in het water op parkeerplaats Duinrell
Auto in het water op parkeerplaats Duinrell
WASSENAAR - Het zwaargewonde slachtoffer van een auto-ongeluk in Wassenaar is overleden. De man (47) raakte gewond nadat de auto in de nacht van zaterdag op zondag in het water belandde bij attractiepark Duinrell. In de auto zaten drie mannen. Een ander slachtoffer (36) overleed zondagochtend in het ziekenhuis.
Het derde slachtoffer (28), vermoedelijk de bestuurder, is aangehouden. De mannen woonden alle drie tijdelijk op het vakantiepark, zo zegt een woordvoerder van Duinrell tegenover Omroep West. In de wintermaanden verhuurt Duinrell de huisjes voor langdurige periode aan mensen die in de buurt werken.  
Hulpdiensten kregen de melding dat bij de parkeerplaats een auto te water was geraakt. Duikers van de brandweer hebben twee mannen uit de auto gehaald. De bestuurder kon met hulp van de duikers zelf op de kant komen. Hij werd in het ziekenhuis aangehouden. Het gaat volgens de politie vermoedelijk om een eenzijdig ongeluk.

Vast voor verhoor

De 28-jarige verdachte heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten. Wel zit hij nog vast voor verhoor. Hij wordt later deze week voorgeleid aan een rechter-commissaris.