Anneke zoekt iemand die haar borduurprogramma opnieuw kan installeren

Borduurmachine geslaagd
Borduurmachine geslaagd
OEGSTGEEST - UPDATE: Diana en Peter van Tongeren uit Zoetermeer hadden de oplossing voor het probleem. Peter is namelijk erg handig met computers en wil Anneke graag helpen.
Borduren doet Anneke Franken uit Oegstgeest heel erg graag. Toen haar computer een update kreeg, van Windows Vista naar Windows 10, raakte ze al haar borduurprogramma's kwijt. Ze zou zo graag weer borduren. Via SuperDebby zoekt ze iemand die het programma opnieuw kan installeren.
De computer kreeg een update, maar de computerman had gezegd dat alles bewaard zou blijven, maar helaas. 'De verzameling was weg. Dat is wel het minst erge, want de borduurpatronen kun je wel weer bestellen. Het ergste is dat de programma's van de Brother Borduurmachine van de computer af zijn', zegt Anneke.
Anneke borduurt het liefst elke dag in de herfst- en wintermaanden. Ze maakt van alles en nog wat. Van een logo op een sportshirt van haar zoon tot aan tafelkleden voor een familielid. Ze borduurt met een Brother borduurmachine, een luxe uitvoering.
Mooi resultaat
'Je haalt een patroon van internet of ontwerpt zelf figuren of maakt een foto van een portret en zet dat in je computer in het borduurprogramma. Het kaartje van de computer stop je in de borduurmachine en die gaat dat aan de slag. Het levert mooi resultaat op', zegt Anneke.
Ze zoekt iemand die kan helpen met het installeren van de borduurprogramma's van de borduurmachine van Brother op de computer en iemand die het gebruik ervan kan uitleggen.
Kun jij helpen? Mail naar superdebby@omroepwest.nl