Word jij de nieuwe nachtburgemeester van Den Haag?

DEN HAAG - Zeg je René Bom, dan zeg je Den Haag. Eind jaren '80 kreeg hij deze rol die hij met verve vervulde. Bom leefde het echte nachtleven van seks, drugs en rock 'n'roll, tot hij in 2014 werd getroffen door een herseninfarct. Tijd om het stokje door te geven

Wie de Facebook-pagina van René volgt zag daarna nog regelmatig foto's van hem in het ziekenhuis; 'Ik heb een slechte conditie, daarnaast heb ik COPD, hartritmestoornis, etalagebenen en een verlamde huig.' Kortom; het wordt tijd het stokje door te geven.

Maar aan wie? 'Het moet sowieso een Hagenees zijn, met een Haags hart. We hoeven hem of haar echt niet allemaal al te kennen. Zolang diegene maar tijd heeft om naar al die mooie feestjes te gaan.' Zijn er verder geen voorwaarden en eisen? Dat horen we van René zelf in het programma SuperDebby op donderdag 15 februari.

Ben jij iemand die altijd 's nachts leeft en voel jij je geroepen om René Bom op te volgen als nachtburgemeester van Den Haag? Laat het weten via superdebby@omroepwest.nl en wie weet ben jij zijn opvolger.

Meer over dit onderwerp:
MISSIE GESLAAGD SUPERDEBBY NACHTBURGEMEESTER
Deel dit artikel: