Katwijk loopt averij op in titelstrijd in eerste wedstrijd Jack van den Berg

KATWIJK - Onder leiding van de kersverse trainer Jack van den Berg heeft Katwijk averij opgelopen in de titelstrijd. De koploper van de tweede divisie ging zaterdag tegen GVVV met minimale cijfers onderuit. In Veenendaal werd het 1-0 voor de thuisploeg.
In de eerste helft had GVVV de betere kansen én het betere van het spel. Katwijk mocht van geluk spreken dat er voor de rust niet gescoord werd. Lange tijd bleeft de nul op het scorebord staan en leek het duel te gaan eindigen in een bloedeloos gelijkspel, totdat er tien minuten voor het eind toch nog gescoord werd.
GVVV'er Roy Terschegget tikte de bal op een subtiele manier achter Ricardo Kieboom en daarmee kroonde hij zich tot de matchwinner. Door de nederlaag is het gat met Kozakken Boys geslonken tot drie punten. Katwijk blijft wel de lijstaanvoerder van de tweede divisie.

Scoreverloop GVVV - Katwijk 1-0 (0-0):
1-0 Terschegget