AMBER Alert verstuurd voor vermiste baby

AMBER Alert vermiste baby
AMBER Alert vermiste baby
REGIO - De politie heeft een AMBER Alert verstuurd vanwege de ontvoering van een baby in de Brabantse plaats Eersel. Het zes maanden oude meisje Hannah was bij een verzorger en is waarschijnlijk meegenomen door haar biologische ouders. De baby was door jeugdzorg bij de ouders weggehaald.
De AMBER Alert is uitgestuurd omdat de politie zich 'ernstige zorgen' maakt over de veiligheid van het kind. De ontvoering gebeurde maandagochtend op een parkeerplaats bij een supermarkt in Eersel. Het meisje zou uit een maxicosi zijn getrokken. De man en vrouw gingen er vervolgens vandoor in een donkere Mercedes ML270 met het kenteken 94-GK-PB.
De politie vroeg via Burgernet om uit te kijken naar de auto en de baby. Ook de recherche in Eindhoven probeerde op diverse manieren in contact te komen met de ouders. Vooralsnog heeft de politie Hannah nog niet gevonden. Iedereen die meer weet over de situatie wordt gevraagd 112 te bellen.
UPDATE: De zes maanden oude baby Hannah is in goede gezondheid gevonden, meldt de politie in Noord-Brabant. Ook de ouders zijn terecht, liet de politie weten. De drie werden maandagavond rond 20.00 uur gevonden op een vakantiepark in het Duitse Bad Bentheim. De vader en moeder zijn aangehouden.