Lichaam gevonden bij zoektocht naar vermiste Orlando (17)

DEN HAAG - De politie heeft maandagavond een lichaam gevonden op de plek waar gezocht werd naar de vermiste 17-jarige Orlando Boldewijn. Dat meldt de politie.

UPDATE: De politie heeft bevestigd dat het gevonden lichaam van de vermiste Orlando is.

De politie en brandweer zochten sinds maandagmiddag in het water bij het Böttgerwater in de Haagse wijk Ypenburg. Ook toen het donker werd, ging de zoektocht door.

De jongen had op 18 februari een afspraak via een dating-app en kwam daarna niet meer thuis. De politie heeft de man gesproken met wie Orlando had afgesproken en die gaf aan dat hij Orlando na hun ontmoeting heeft afgezet op de Böttgerwater. Volgens de man met wie de jongen een ontmoeting had, zou Boldewijn vanaf Ypenburg richting Rotterdam vertrekken.

'Concrete informatie'

De politie meldt aan Omroep West dat zij 'concrete informatie' hadden, waardoor ze gericht in het water konden zoeken. Het is onduidelijk om welke informatie dit ging.

Orlando maakte geregeld afspraken via sites en apps. Vrienden en familie lieten weten dat hij na deze afspraken nooit wegbleef. Ook miste hij nooit school- of werkverplichtingen.

LEES OOK:


Meer over dit onderwerp:
ZOEKTOCHT VERMIST
Deel dit artikel: