Bewoonster (53) huis Zoetermeer dood gevonden, man (64) aangehouden

ZOETERMEER - De 53-jarige bewoonster van een huis op de Notarisappelhof in Zoetermeer is maandagmiddag dood gevonden in haar huis. De politie heeft een man van 64 aangehouden, dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.

Buren vertellen dat de werknemer van de vrouw maandagochtend bezorgd aanbelde bij buren in de straat, omdat de vrouw die ochtend niet op haar werk was verschenen. Uiteindelijk is de politie gebeld, zij troffen de vrouw rond 13.00 uur dood aan in huis. Het is niet bekend gemaakt hoe de vrouw om het leven gekomen is, de politie sluit een misdrijf niet uit.

Naast het lichaam van de vrouw trof de politie ook haar man in huis aan. Het is niet bekend of de 64-jarige man die aangehouden is, ook de partner van het slachtoffer is. Het huis van het echtpaar is verzegeld. Volgens buurtbewoners heeft de partner ongeveer dezelfde leeftijd als de verdachte.

Sieraden

Het Zoetermeerse echtpaar had een online sieradenwinkel. Ze stonden regelmatig op markten en organiseerden workshops bij hen thuis. De overleden vrouw had daarnaast nog een baan op de sales afdeling van een technisch bedrijf.


Meer over dit onderwerp:
NOTARISAPPELHOF ZOETERMEER
Deel dit artikel: