Christine Teunissen (Partij voor de Dieren) woensdag te gast bij Muijs in de Morgen

Christine Teunissen
Christine Teunissen. © Willem-Jan Schipper
DEN HAAG - De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en daarom schuiven de komende weken verschillende lijsttrekkers uit de regio aan in het programma Muijs in de Morgen op Radio West. Woensdag is lijsttrekker Christine Teunissen van Partij voor de Dieren uit Den Haag aan de beurt.
Teunissen is sinds 2014 raadslid voor de Partij voor de Dieren in Den Haag. Ze combineert deze baan met een lidmaatschap van de Eerste Kamer.
Op 29 maart 2015 werd Teunissen door het congres van de Partij voor de Dieren gekozen tot de nummer twee op de lijst voor de Eerste Kamerverkiezingen in 2015. De partij behaalde twee zetels, en dus werd Teunissen geïnstaleerd als jongste Eerste Kamerlid. Teunissen: 'Mensen hebben mij wel gevraagd wat een jonge vrouw in de Eerste Kamer wil. Ik kan daar maar één antwoord op geven: revolutie.'

Lijsttrekkers

De komende weken komen meerdere lijsttrekkers langs in de ochtendsshow op Radio West. Woensdag is het de beurt aan Christine Teunissen (Partij voor de Dieren) uit Den Haag. Donderdag en vrijdag zullen de Haagse politici Karsten Klein (CDA) en Richard de Mos (Groep De Mos) aanschuiven.