VVSB geeft overwinning tegen FC Lienden in laatste seconde blessuretijd uit handen

VVSB, Jesse Koopman
VVSB, Jesse Koopman © OrangePictures
NOORDWIJKERHOUT - Hoe Katwijk vorige week won van FC Lieden, zo speelde FC Lienden zaterdagavond tegen VVSB gelijk. De Noordwijkerhouters stonden met 4-3 voor maar in de laatste seconde van de blessuretijd scoorde de ploeg van trainer Hans Kraaij Jr. gelijk: 4-4.
Na vijf minuten kwam Lienden al op voorsprong nadat een strafschop werd binnengeschoten. Tommy Bekooij zorgde al snel voor de gelijkmaker, maar opnieuw nam Lienden de leiding. Guido Pauw en Vladimir Jozic scoorden achtereenvolgens 2-2 en 3-2. Het werd 3-3 maar ook weer 4-3. Toch viel in blessuretijd de 4-4 nog.
VVSB staat op de vijfde plek in de Tweede Divisie.
Scoreverloop VVSB - FC Lienden 4-4 (1-2): 0-1 Danny van den Meiracker (strafschop), 1-1 Tommy Bekooij, 1-2 Danny van den Meiracker, 2-2 Guido Pauw, 3-2 Vladimir Jozic, 3-3 Danny van den Meiracker, 4-3 Tommy Bekooij, 4-4 Leon Broekhof.