Ongeluk veroorzaakte flinke file op A44

KAAG - Het verkeer op de A44 had woensdagochtend last van een flinke file op de weg naar Amsterdam. Na een ongeluk werd rond 7.30 uur een rijstrook afgesloten bij Kaag-Dorp. Dit leidde rond 8.00 uur tot drie kwartier vertraging.

Vanwege omrijdend verkeer ontstond er ook een file op de A4 naar Amsterdam. Hier bedroeg de vertraging een kwartier. Om 8.30 uur werd de afgesloten rijstrook van de A44 weer vrijgegeven en vanaf dat moment nam de file daar en op de A4 snel af.


Eerder op de ochtend waren er ook al problemen op de A12 naar Utrecht. Die werden rond 6.45 uur veroorzaakt door een kapotte auto. Hier werd de linkerrijstrook een uur lang afgesloten. Dit leidde tot een flinke file. Die file was om 7.30 uur veertien kilometer lang en begon bij Gouda. De vertraging bedroeg ruim een half uur, maar na het vrijgeven van de rijstrook namt de file langzaam af in lengte. Vanwege de file op de A2 liep het verkeer ook vast op de N11. Tussen Bodegraven en de aansluiting met de A12 moesten automobilisten rekening houden met twintig minuten vertraging. Volg hier de actuele verkeersinformatie.

Twee ongelukken op dinsdag

Dinsdagochtend waren er ook al problemen op de A12. Toen gebeurden daar twee ongelukken. Eerst botsten twee auto's bij Woerden en toen die problemen voorbij ewaren gebeurde er een ongeluk met een vrachtwagen bij Nieuwerbrug. Dit leidde tot drie kwartier tot een uur vertraging.

Meer over dit onderwerp:
FILES A12 GOUDA
Deel dit artikel: