Quick Boys-trainer Gert Aandewiel: 'Blij dat Dirk Kuijt ons wil helpen om te promoveren'

Dirk Kuyt (l) en Gert Aandewiel (r)
Dirk Kuyt (l) en Gert Aandewiel (r) © OrangePictures
KATWIJK - 'We doen er alles aan om de kans zo groot mogelijk te maken om te promoveren. We zijn blij dat Dirk Kuijt ons wil helpen.' Dat zei Quick Boys-trainer Gert Aandewiel vlak voor aanvang van Quick Boys - Jong FC Groningen.
Aandewiel besloot op basis van de trainingen deze week dat Kuijt in de basis zou starten en dus zijn rentree bij de club maakt. 'Door de groep is deze beslissing goed opgevangen.' De basisplaats van Kuijt gaat ten koste van Max van Steen.
Hoe goed is Kuijt nog, bijna een jaar na zijn laatste officiële wedstrijd? 'Hij speelde twee weken geleden nog in Engeland op Anfield... Ik hoop dat het meedoen van Kuijt een mooie boost geeft.'

Live bij Omroep West

De rentree van Dirk Kuijt kun je deze zaterdag volgen via Omroep West. Om 15.00 uur is de aftrap. Het duel is rechtstreeks te beluisteren op Radio West. Michel la Faille doet verslag van het duel.
Vanaf 14.45 uur is de wedstrijd ook live te zien via de livestream. Zaterdagavond is op de site van Omroep West een samenvatting te zien, zondagavond worden de beelden uitgezonden in TV West Sport.