Opstelling ADO: Beugelsdijk en Becker terug, Groothuizen en David starten tegen FC Utrecht

DEN HAAG - De opstelling van ADO Den Haag is voor het uitduel met FC Utrecht op maar liefst vier plaatsen gewijzigd. Tom Beugelsdijk en Sheraldo Becker zijn weer fit en maken zondagmiddag hun rentree. Ook zijn er basisplaatsen voor de debuterende doelman Indy Groothuizen en rechtsback Trevor David, die de met liesblessures kampende Robert Zwinkels en Tyronne Ebuehi vervangen.

Beugelsdijk, hersteld van een hamstringblessure, vormt het centrale verdedigingsduo met Wilfried Kanon. Daardoor moet Nick Kuipers plaatsnemen op de reservebank. Voorin geeft ADO-coach Fons Groenendijk de voorkeur aan Becker boven Erik Falkenburg, die op de bank begint.

Opstelling FC Utrecht: Jensen; Klaiber, Leeuwin, Janssen, Van der Maarel; Klich, Strieder, Van de Streek, Emanuelson; Kerk, Labyad.

Opstelling ADO Den Haag: Groothuizen; David, Beugelsdijk, Kanon, Meijers; Immers, El Khayati, Bakker; Goppel, Johnsen, Becker.


Mis niks van FC Utrecht - ADO Den Haag

Het eredivisieduel FC Utrecht - ADO Den Haag is zondag vanaf 12.30 uur live te volgen op 89.3 FM Radio West. Ook via de socials (Twitter, Facebook en Instagram) van Omroep West Sport mis je niets.

LEES OOK: ADO-supporters niet welkom in Utrecht na rellen

Meer over dit onderwerp:
DEN HAAG ADO DEN HAAG
Deel dit artikel: