Fatale schietpartij shishalounge: politie krijgt paar tips

DEN HAAG - De politie heeft een handvol tips binnen over de fatale schietpartij in een shishalounge op de Laan van Meerdervoort in Den Haag, zaterdag. Daarbij kwam de 17-jarige Azad om het leven. Dinsdag werden in het opsporingsprogramma Team West beelden getoond van de schutter.

In het korte beeldfragement, vier seconden, dat na de schietpartij op Snapchat verscheen zijn de twee fatale schoten te horen. Daarna is te zie hoe de mogelijke schutter wegvlucht. Het gaat om een donkere man.

Eerder liet de politie weten dat ze nog geen idee hebben wie de man is. Ze roepen nog steeds op om beeldmateriaal van de fatale nacht in te sturen.

Onderzoek gaat door

Bij het waterpijpcafe VLVT op de Laan van Meerdervoort, op de hoek met de Tasmanstraat, in Den Haag wordt woensdag opnieuw onderzoek gedaan. Forensische onderzoekers kammen de shishalounge uit op sporen.

In de Schilderswijk hebben honderden mensen woensdagmiddag gebeden voor Azad. De kist met zijn lichaam stond in het midden van de menigte op de Teniersstraat. Zijn lichaam gaat naar de plechtigheid naar Turkije om daar begraven te worden, vertelt een oom van Azad.

LEES OOK:

Deel dit artikel: