Ruben Valk zorgt voor knappe overwinning van VVSB op HHC Hardenberg

NOORDWIJKERHOUT - VVSB-doelman Ruben Valk zorgde in de absolute slotfase ervoor dat de drie punten meegingen naar Noordwijkerhout. Hij bokste knap een kopbal van Koos Werkman weg en maakte zo het laatste wapenfeit uit het slotoffensief van de Overijsselse gastheren onschadelijk. VVSB won hierdoor met 1-2 van HHC Hardenberg.
Vladimir Jozic zette de paarsgelen al snel op een 1-0 voorsprong uit een vrije trap. Tien minuten voor tijd werd het 0-2 door Tommy Bekooij. HHC maakte binnen de minuut de aansluitingstreffer en begon aan het slotoffensief waarin Valk zich kon onderscheiden. Door de zege nestelde VVSB zich nog steviger in het linkerrijtje.
Scoreverloop HHC Hardenberg - VVSB 1-2 (0-1): 0-1 Jozic, 0-2 Bekooij, 1-2 Werkman